Tryb ograniczony do aplikacji YouTube

Przewodnik po elementach sterujących i ustawieniach

Tryb ograniczonego dostępu to opcja akceptacji, która pomaga odfiltrować treści dla dorosłych i dla dorosłych, aby chronić Twoje dzieci podczas korzystania z YouTube. Odsłania również komentarze do wszystkich filmów, które ogląda Twoje dziecko. To ustawienie dotyczy tylko tej aplikacji na tym urządzeniu.

Czego potrzebuję?

Konto YouTube (adres e-mail i hasło)

Ograniczenia, które możesz zastosować

ikona Niewłaściwa zawartość

Instrukcje krok po kroku

1

Otwórz aplikację YouTube i kliknij swoją nazwę użytkownika znajdującą się w prawym górnym rogu.

1-10
2

Dotknij, aby 'Ustawienia".

2-7
3

Przełącz funkcję „Tryb ograniczeń”, aby zmieniła kolor na niebieski.

1
3-5
Przewiń w górę