Nieuw anti-pestprogramma ondersteund door DfE helpt pesten te verslaan


Internetkwesties in samenwerking met tootoot, en ondersteund door het ministerie van Onderwijs, nodigen scholen uit om deel te nemen aan een online pilotdienst om problemen met pesten en cyberpesten te melden.

Het programma dat naast 9 andere innovatieve regelingen om pesten aan te pakken, wordt ondersteund, ondersteund door £ 4.4 miljoen aan overheidsinvesteringen, stelt 120,000 studenten in 300 scholen in staat om incidenten zoals pesten, cyberpesten of homofoob, transfobisch en bifobisch misbruik te melden.

Online rapportageplatform

De kern van het programma zal het tootoot online rapportageplatform zijn dat studenten en ouders een gemakkelijke en eenvoudige manier biedt om alle problemen met pesten en cyberpesten te melden.

Om leerlingen, ouders en personeel te helpen de aangekaarte problemen aan te pakken, de rapportage
platform zal worden aangevuld met informatiecentra voor personeel, leerlingen en ouders, en zal scholen helpen de problemen of zorgen aan te pakken die kunnen worden aangekaart via het rapportageplatform.

  • Ons doel is om een ​​one-stop-shop te creëren voor ondersteuning bij pesten voor schoolpersoneel, leerlingen en ouders.
  • Rapportageplatform en app met bronnen voor student
  • Bronhub en rapportageplatform voor ouders
  • Beveiligingsplatform en resource hub voor personeel

We nodigen scholen en academies uit, zowel rechtstreeks als via hun lokale autoriteiten en Multi Academy Trusts, om zich te registreren voor deelname aan het 12-maandprogramma, gefinancierd door het ministerie van Onderwijs.

Informatie document

Bezoek de make a noise website om deel te nemen aan het pilootprogramma.

Registreer uw school
Scroll Up